петак, 26. јун 2020.

LETO ILUZIJA


Muzej iluzija otvorio je svoja vrata u redizajniranom ambijentu sa obiljem novih eksponata i za sve ljubitelje dobre zabave i avanture pripremio pravu letnju poslasticu pod nazivom „Leto iluzija“ kako bi ostanak u gradu bio za pamćenje.

U sklopu manifestacije Leta iluzija građani će se u julskom i avgustovskom periodu od srede do nedelje moći rashladiti različitim aktivnostima koji podstiču dečiji, ali timski duh.

Svaka sreda i petak predviđeni su za dešavanja u Muzeju. Sredom je organizovan edukativno-zabavni program „Mozgaonica“ preporučen od strane strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Učenje, igra i zabava glavne su karakteristike ovog već tradicionalnog projekta. Petak je posvećen porodicama koje prilikom kupovinom porodične karte ostvaruju popust uz mogućnost dodatne zabave u muzejskim prostorijama.

U saradnji sa JP „Beogradska tvrđava“ četvrtkom i nedeljom na tlu istorijskog Kalemegdana organizovana su dva projekta. Svakog četvrtka u prostoru Velikog barutnog magacina biće održana „Potraga za izgubljenim sarkofagom“ gde će učesnici kroz mnoštvo izazova, pitalica, logičkih igrica i mozgalica otkriti vekovima čuvanu tajnu.

Nedelja je rezervisana za turnir u XXL didaktičkim igrama. Takmičari će biti u prilici da se oprobaju u jednom od najizazovnijih koncepata logičkih igrica gde će moći da se zabave ali i da testiraju svoje strpljenje, koncentraciju kao i takmičarski duh.


Čeka Vas vruće leto jer će biti teško odoleti iluzijama sa svih strana !

Detaljne informacije o terminima, trajanju, kotizaciji i prijavama možete pronaći na stranici muzeja 

Zbog novonastale epidemiološke situacije, preduzete su sve neophodne mere zaštite vezane za progame Muzeja iluzija.

Нема коментара:

Постави коментар