петак, 26. јун 2020.

Idealan triler za letnje dane: Prelepo loša


Za ljubitelje psiholoških trilera koji podižu adrenalin imamo pravu poslasticu – roman Prelepo loša spisateljice Eni Vord u izdanju Vulkan izdavaštva. Da je ekranizovan, bio bi to, uvereni smo, svetski blokbaster!
Uvek postoje dve strane priče... I dve strane ličnosti.
Eksplozivni triler o posvećenoj ženi, brižnom mužu i šokantnom zločinu. Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, susretom na jednoj zabavi u inostranstvu. On je služio u Britanskoj vojsci, ona je bila u poseti svojoj najboljoj drugarici Džo.
Skoro dve decenije kasnije, Medi i Ijan su u braku i imaju divnog sinčića Čarlija – žive savršenim životom u savršenoj kući u predgrađu. Međutim, nakon tajanstvene nesreće na kampovanju, Medi će ostati veliki ožiljak na licu. Odlazeći na terapiju, postepeno otkriva svoje strahove zbog Ijana, zabrinutost za bezbednost njihovog sina, ali i detalje komplikovane i burne prošlosti sa Džo. Od Balkana do Engleske, od Iraka do Menhetna, i na kraju do porodičnog doma u Kanzasu, šesnaest godina ljubavi i straha, avantura i sumnji, kulminira u jednom danu.
Roman Prelepo loša idealan je za leto puno uzbuđenja. Triler koji je oduševio čitaoce oba pola može biti vaš već danas, bilo da ga kupite putem sajta www.vulkani.rs, bilo u omiljenoj Vulkan knjižari.

Нема коментара:

Постави коментар