уторак, 25. јун 2019.

Nepredvidivi triler sa romantičnim zapletom: Opsesija





Noru Roberts, dobitnicu brojnih nagrada i priznanja, magazin Njujorker proglasio je za omiljenog pisca Amerikanaca. Ovog puta, iz pera omiljene autorke bestselera stiže novi roman prepun nepredvidivih obrta pod nazivom Opsesija. U pitanju je napeti triler sa romantičnim zapletom, koji čitaoce neće ostaviti ravnodušnim.
Glavna junakinja Naomi Bouz verovala je da je svet nevino mesto sve dok jedne noći nije krenula s ocem u šumu i otkrila njegove zločine. Od tada, sreća za nju postaje samo bleda uspomena. Kako su godine prolazile, Naomi je stvorila novi život kilometrima daleko od svega što ju je podsećalo na prošlost. Uspešno se bavi fotografijom i zahvaljujući meštanima uspeva da spusti barijere i oslobodi se samoće. Taman kad život ponovo postane bajka, prošlost će iznenada zakucati na njena vrata. Ko zna strašnu, davno zakopanu tajnu i kako će se Naomi izboriti s progoniteljem, saznajte u romanu Opsesija.
Autorka Nora Roberts rođena je u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici. Prvu knjigu objavila je 1981. godine i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. U Vulkan izdavaštvu mogu se pronaći mnogi naslovi ove nagrađivane autorke, među kojima su Obala sećanja, Tama u očima, Saša i drugi.

Нема коментара:

Постави коментар