понедељак, 3. јун 2019.

Gostovanja Alice in WonderBand u junu


Leto je, bar kalendarski, stiglo, a sa njim i kraj pozorišne sezone. Poslednje igranje komičnog mjuzikla "Kiss" u ovoj sezoni u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu je 13. juna u 20.30 h na kamernoj sceni. Požurite da obezbedite karte, jer je više od pola sale već rasprodato!





Početkom juna članovi grupe Alice in WonderBand putuju u Hamburg da bi učestvovali na internacionalnom festivalu telesnih perkusionista Body Rhythm Hamburg. Sem što će imati priliku da pohađaju radionice i mogućnost da sarađuju sa muzičarima sa svih meridijana, iz preko 20 zemalja, nastupaće rame uz rame sa vrhunskim svetskim izvođačima na završnom šou festivala 9. juna! 



Emisija "Govori da bih te video" 13. juna u 17 časova na Radio Beogradu 2 (rediteljka Marija Krstić) donosi razgovor sa članovima Alice in WonderBand u njihovom domu na Fruškoj gori. Imaćete priliku da čujete i nekoliko numera izvedenih uživo, uz zvuke šume, poslušate više o telesnim perkusijama i specifičnom načinu života koji vode u prirodi.





Komični mjuzikl "Kiss" je u selekciji festivala "Nedelja pozorišta", koji se održava u Sonti, nadomak Apatina, posetioci festivala će ga gledati 14. juna u 20 časova.

Alice in WonderBand nastupa na događaju povodom Dana muzike u Francuskom institutu u Novom Sadu u okviru programa za decu 21. juna. Više informacija na sajtu organizatora.

U okviru programa Omladinske prestonice kulture u OPENS klubu u 24. juna održaće se besplatna radionica za mlade "Telo kao instrument", uvod u tehniku telesnih perkusija. Za sve informacije kontaktirajte organizatore. 





Nakon uzbudljivog juna sledi leto puno događaja i gostovanja: Alice in WonderBand će nastupati ili održati radionice u Beogradu, Aleksincu, Zrenjaninu, na Fruškoj gori, u Nišu, Oromu, dok je za jesen najavljena premijera emisije "Radionica zvuka" na Radio Beogradu 2.

Нема коментара:

Постави коментар