субота, 23. септембар 2017.

"Воз" отвара сезону у Звездара театру




Представа Воз, Кормака Макартија у којој играју Сергеј Трифуновић и Воја Брајовић стоти пут пред публиком 8.октобра у 20 часова отвара нову сезону Звездара театра!

Импресивна, интензивна, упечатљива, интелектуална, филозфска, универзална прича, изузетан текст, маестрални глумци, чист таленат, јединствено искуство само су неке од импресија које смо добили од гледалаца за ових првих сто извођења.
Представа је гостовала на значајним фестивалима у земљи и региону и освојила многе важне награде у Ријеци, на Цетињу, у Никшићу, Сарајеву, Алекснцу.
Сјајни глумачки дуо, кроз одличан текст и фантастичну игру отвара многе теме и покреће на размишљање о разним акспектима живота.  

Воја Брајовић је радећи као редитељ и глумац на овој представи истакао „... једино што желим овом представом је да изазовем критички однос и свест о томе куда овај свет иде. И наравно, пре свега, човекољубље, које има велику моћ да спречи пропаст цивилизације. По мом мишљењу, најбољи лек за човека и његово најјаче оружје је култура, чији су најважнији сегменти уметност и реч.“

Глумац Сергеј Трифуновић је припремајући представу рекао: „Ово није позоришна представа. Ово је нешто са чиме ћемо се сви ми, сударати до краја живота, тог воза без кондуктера, коме се почетна, крајња и успутне станице, не могу знати.“

Улазнице за октобарска извођења су од данас у продаји! Представа Воз ће бити изведена и 17, 25, и 26.октобра.  


У Звездара театру можете куповати улазнице и остварити личне попусте и путем сајта www.zvezdarateatar.rs

Нема коментара:

Постави коментар