Ovogodišnje 33. izdanje niškog
jazz festivala Nišville biće održano od 11. do 14. avgusta, izvedeno 100
koncerata i nastupiće preko 600 izvođača na 10 festivalskih bina. Između
ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, legendarni američki
gitarista Al Di Meola, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny
White i Buster Williams, britanski jazz-funk bend Shakatak, maestralni američki
saksofonista Bill Evans i mnogi drugi rečeno je na konferencije za novinare kojoj
su prisustvovali:
- Ivan Blagojević, direktor Nišville jazz festivala,
- Bilja Krstić (Bistrik), učesnica Festivala,
- Vladimir Racković (Belgrade Dixieland Orchestra), učesnik Festivala,
- Milan Petrović (Milan Petrović Quartet), učesnik Festivala.
U muzičkom delu programa, koji je
izveden na Platou ispred Kulturnog
Centra Beograda (kod fontana) u petak od 12 do 14 časova nastupili su Benny
Brickman Band i DJ Masterflow sa plesnom swing grupom Swing the Beat.
Karte su već u prodaji i to od
petka, 22.jula i to polukompleti – ulaznice za dva dana (polukomplet 1 za
četvrtak i petak, 11 i 12.avgust i polukomplet 2 za subotu i nedelju, 13 i
14.avgust – pozicija parter) po ceni od 1.800 dinara na novim prodajnim
mestima:Energy music shop – TPC Kalča – prizemlje, Vintage shop – Davidova 9 i
na tri lokacije Turističke organizacije Niša (TON): Obrenovićeva 38, Voždova 7
i glavni ulaz u nišku Tvrđavu.
- Komplet ulaznica po ceni od 3.000,00 rsd
- Pojedinačna ulaznica – po danu 1.200,00 rsd
- VIP Komplet po ceni od 4.500,00 rsd
- VIP Pojedinačna ulaznica 1.800,00 rsd
Treba napomenuti da će ulaznice
za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight
Jazzdance stage za koji ulaz ove godine neće biti besplatan, a na kome će
nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.
U prodajnoj mreži CS Eventim mogu
se kupiti kompleti i pojedinačne ulaznice za tribine po istoj ceni, kao i karte
za VIP tribinu koje koštaju 4.500 dinara za komplet, tj. 1.800 dinara po večeri
Više informavija na http://www.nisville.com/index.php/en/
Нема коментара:
Постави коментар