петак, 5. август 2016.

Nišville 2016



 

Ovogodišnje 33. izdanje niškog jazz festivala Nišville biće održano od 11. do 14. avgusta, izvedeno 100 koncerata i nastupiće preko 600 izvođača na 10 festivalskih bina. Između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, legendarni američki gitarista Al Di Meola, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams, britanski jazz-funk bend Shakatak, maestralni američki saksofonista Bill Evans i mnogi drugi rečeno je na konferencije za novinare kojoj su prisustvovali: 


  • Ivan Blagojević, direktor Nišville jazz festivala,
  • Bilja Krstić (Bistrik), učesnica Festivala,
  • Vladimir Racković (Belgrade Dixieland Orchestra), učesnik Festivala,
  • Milan Petrović (Milan Petrović Quartet), učesnik Festivala.


U muzičkom delu programa, koji je  izveden na Platou ispred Kulturnog Centra Beograda (kod fontana) u petak od 12 do 14 časova nastupili su Benny Brickman Band i DJ Masterflow sa plesnom swing grupom Swing the Beat.


Karte su već u prodaji i to od petka, 22.jula i to polukompleti – ulaznice za dva dana (polukomplet 1 za četvrtak i petak, 11 i 12.avgust i polukomplet 2 za subotu i nedelju, 13 i 14.avgust – pozicija parter) po ceni od 1.800 dinara na novim prodajnim mestima:Energy music shop – TPC Kalča – prizemlje, Vintage shop – Davidova 9 i na tri lokacije Turističke organizacije Niša (TON): Obrenovićeva 38, Voždova 7 i glavni ulaz u nišku Tvrđavu.


  • Komplet ulaznica po ceni od 3.000,00 rsd
  • Pojedinačna ulaznica – po danu 1.200,00 rsd
  • VIP Komplet po ceni od 4.500,00 rsd
  • VIP Pojedinačna ulaznica 1.800,00 rsd

Treba napomenuti da će ulaznice za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz ove godine neće biti besplatan, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.


U prodajnoj mreži CS Eventim mogu se kupiti kompleti i pojedinačne ulaznice za tribine po istoj ceni, kao i karte za VIP tribinu koje koštaju 4.500 dinara za komplet, tj. 1.800 dinara po večeri




Нема коментара:

Постави коментар