понедељак, 15. август 2016.

KONCERT: KING DUDE


Četvrtak, 18. avgust 2016. u 20:00
Klub Doma omladine Beograda

Podrška: Foei Gras + The Cyclist Conspiracy
Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers
Cena ulaznica: 1.500 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 2.000 dinara

Američki kantautor KING DUDE sa bendom konačno će se predstaviti i našoj publici i svojim fanovima koji ovaj koncert isčekuju već nekoliko godina.

Satnica:

20-00h - ulaz
20:30h - The Cyclist Conspiracy 
21:40h - Foie Gras 
22:40h - KING DUDE

Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja Dark Rock, prljavi Blues, Country Rock pa čak i Doom Metal kao i mnoštvo drugih pravaca u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

KING DUDE definitivno proširuje granice i vidike unutar Rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

https://www.facebook.com/kingdudemusic
http://www.kingdude.bandcamp.com

Iste večeri publici u Domu omladine Beograda će se predstaviti i mlada američka umetnica FOEI GRAS koja će svoj deo večeri ispuniti nesvakidašnjim drone-scape zvucima. FOEI GRAS predstavlja pravi užitak za sve fanove ambijentalne, mračne i unikatne blende eksperimentalnih drone zvukova.
 Domaću podršku pružiće THE CYCLIST CONSPIRACY, bend koji svoj pravac naziva Uranic Rock zvukom utemeljenom na psihodeličnom nasleđu.

https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy/




Нема коментара:

Постави коментар