петак, 17. фебруар 2017.

MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #10 // DAN ZALJUBLJENIH SPECIJAL


MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #10

Subota, 18. februar 2017. u 19:00
Klub Doma omladine Beograda
Ulaz slobodan!

4 pitanja o filmu / 3 gosta / 2 minuta za odgovor / 1 pobednik

Tribina, kviz, revolveraški obračun, rolerkoster. Žestoke diskusije o filmu kakve još niste videli! Novi program u Domu omladine za filmske entuzijaste, pasionirane gledaoce, poznavaoce trivije, i sve koje zanima film. Zabavne diskusije o filmu, ljudi koji poznaju film za ljude koji vole film.


Osvrćemo se na kontroverzni praznik Dan Sv. Valentina, koji svake godine donosi i mnoga pitanja. Da li slaviti ili hejtovati? Koji film gledati ako ste u paru, a koji ako ste singl? Na ova i još neka zabavna pitanja u vezi sa ljubavnim, a i nekim ne tako ljubavnim filmovima pokušaće da odgovore:

Katarina Gaj Isakov, strip autorka i blogerka
Zoran Janković, filmski kritičar
Neven sa Tarzanije
Autori i sudije: Sofija Vuković, Miloš Petrik i Miloš Cvetković


Svakog meseca u Domu omladine Beograda različiti gosti odgovaraće na po četiri pitanja voditelja. Svaki gost imaće po dva minuta da odgovori na svako pitanje, kao i po 30 sekundi da replicira i komentariše odgovore drugih. Voditelj će bodovati svaki odgovor, ceneći znanje, kreativnost i ubedljivost argumenata odgovora. Gost koji osvoji najviše bodova je pobednik. U slučaju nerešenog rezultata, dva izjednačena gosta idu u tie-break, dobijaju blic-pitanje a publika glasanjem određuje ko je dao ubedljiviji odgovor.

Dobrodošli u filmski ring Doma omladine Beograda!

Нема коментара:

Постави коментар