понедељак, 27. фебруар 2017.

Kralj elektro svinga Parov Stelar u Hali sportova



Kralj elektro svinga, Parov Stelar, koji će sa svojim bendom, održati koncert u Hali sportova, 8. aprila, objavio je dve nove pesme koje će se naći na njegovom najnovijem albumu.

Album pod nazivom “The Burning Spider” biće objavljen 21. аprila a do tada, dva najnovije pesme se mogu preslušati na linkovima:


Spotove možete pogledati na linkovima:




Pesmu pod nazivom “Step Two”, Stelar je snimio sa svojom suprugom, austrijskom umetnicom Lilja Bloom. Lilja je multitalentovana umetnica, pevačica, dizajnerka i slikarka koja je do sada imala nekoliko samostalnih izložba. Sa Parov Stelarom počinje saradnju 2007. godine i od tada mu je muza i glavni vokal.

Takođe, muzika Parova Stelara biće deo ovogodišnje Oskar ceremonije! Naime, pesma Booty Swing nalazi se u filmu „Florence Foster Jenkins“ koji je nominovan u više kategorija uključujući i onu za najbolju žensku glumicu (Meryl Streep).

Najnovija turneja Parova Stelara „The Burning Spider Tour“ u okviru koje će nastupiti i u Beogradu, 8. aprila, počinje iz Australije a zatim ide preko najvećih evropskih festivala. Ovi nastupi biće potpuno drugačiji od ranijih i pored pesama sa novog albuma, uključivaće i ranije hitove kao i blues semplove Muddy Watersa i Lightining Hopkinsa sjedinjene u klasični Stelarov zvuk.

Kreator muzičkog pravca „Electro Swinga“, Parov Stelar sa svojim bendom konstantno nastupa širom sveta a sasvim je sigurno da će u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike.

 Ulaznice po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara mogu se kupiti  na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs.

Нема коментара:

Постави коментар