петак, 3. јул 2020.

Za ljubitelje priča o glamuru i svetskim zvezdama stiže knjiga Đavo pobeđuje na Vimbldonu



Novi hit roman spisateljice Lorin Vajsberger Đavo pobeđuje na Vimbldonu uskoro u prodaji! Lorin Vajsberger, autorka bestselera Njujork tajmsa najpoznatija po hitu Đavo nosi Pradu, vraća se na književnu scenu s duhovitom pričom punom nezaboravnih likova i zabavnim pogledom na glamurozan svet tenisa.

Šarlot Čarli Silver je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je manje-više njena uniforma od kada je izašla iz pelena. Još joj nije ni dvadeset, a već je velika nada svetskog tenisa. Posle fantastičnog uspeha i ekranizacije knjige Đavo nosi Pradu, stiže nam podjednako dobar, zanimljiv i zabavan roman o najsjajnijim teniskim zvezdama i njihovom životu na terenu i van njega – Đavo pobeđuje na Vimbldonu.

Osetite sav glamur i raskoš koje možete da zamislite, ali budite spremni na uzbuđenje i teške izbore stavljene pred naše likove. Kad se Čarli tokom jednog meča na Vimbldonu ozbiljno povredi, svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da stvara šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve.

Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da osvaja mečeve i gospodari rang-listom već i dobija sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li je Čarli spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove?  

Đavo pobeđuje na Vimbldonu zasigurno će biti vaša omiljena knjiga ovog leta.

Uskoro ćete moći da je naručite putem sajta www.vulkani.rs ili kupite u omiljenoj Vulkan knjižari.

Нема коментара:

Постави коментар