среда, 20. мај 2020.

Nove iluzije u svetu iluzija


U petak 22.05.2020. od 16 sati poznata beogradska atrakcija- Muzej iluzija u Nušićevoj 11 ponovo otvara svoja vrata! Ovaj dan svi ljubitelji iluzija pamtiće po tome što će ih dočekati potpuno redizajniran ambijent i mnoštvo novih, jedinstvenih postavki koje će uz postojeće eksponate pružiti nezaboravnu avanturu koja ni jedno ljudsko čulo ne ostavlja ravnodušnim!


Objekat je počeo je sa radom pre dve godine na isti datum, tako da ovom prilikom proslavlja i svoj rođendan! Deo je najbrže rastućeg muzejskog lanca na svetu, a u kratkom vremenu postao je najposećeniji muzej u Beogradu po ocenama posetilaca na Trip Advisor-u. Svojim postavkama zadobio je veliko interesovanje ne samo u Beogradu već i u mnogim svetskim gradovima poput Njujorka, Pariza, Dubaija, Istanbula, Beča, Šangaja i drugih.

Multimedijalni događaji koji se organizuju u saradnji sa profesionalcima iz različitih oblasti, postali su nezaobilazna okupljanja urbane i kulturne elite grada, a specijalno osmišljeni programi dodatne edukacije školaraca van učionice zauzimaju sve važniji deo na mapi modernog pristupa obrazovanju što su prepoznale i respktabilne obrazovne institucije.

Zbog novonastale epidemiološke situacije Muzej je preduzeo sve neophodne preventivne mere po najvišim evropskim standardima kako bi osigurao bezbednu posetu.
Mesto gde nemoguće postaje moguće- čarobni svet iluzija gde ste svi dobrodošli!
www.muzejiluzija.rs.

Нема коментара:

Постави коментар