четвртак, 08. октобар 2020.

KONGRES ARHITEKATA 2020→2021 u Beogradu

 Organizacioni odbor Četvrtog međunarodnog kongresa ODRŽIVA ARHITEKTURA - ENERGETSKA EFIKASNOST doneo je odluku da se ova značajna manifestacija u arhitekturi i kulturi Srbije ne održi ove godine u ranije najavljenom terminu od 9. do 11. oktobra 2020. godine, zbog nestabilne i promenljive epidemiološke situacije izazvane širenjem virusa COVID19.

Do poslednjeg trenutka organizatori su se nadali da će okolnosti dozvoliti da se  održi događaj prema planu, međutim kada su uzeti u obzir sve okolnosti, a pre svega bezbednost predavača, učesnika i partnera i ne želeći da ikoga izlažu opasnosti i riziku, odlučili su da događaj ipak odlože.

Četvrti međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA - ENERGETSKA EFIKASNOST održaće se tako  u oktobru 2021. godine, u sada već prepoznatljivom formatu sa 10 predavača iz 10 zemalja sveta, sa radionicama, izložbama i pratećim programima. Pozivamo vas da pratite naše sajtove www.ekokucamagazin.com i www.congress-saee.com i budete u toku sa svim aktuelnim dešavanjima u zemlji i svetu.

Нема коментара:

Постави коментар