петак, 14. децембар 2018.

Premijera spota za pesmu „Waiting“ grupe Mooncage tačno u podne




MOONCAGE najavljuje premijeru spota za pesmu "Waiting", danas, 14. decembra u 12 časova na Youtube kanalu benda, što je ujedno i najava za debi album koji će 15. marta 2019. godine objaviti Rock Svirke Records.

Muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali – MOONCAGE.

Bend je nastao 2013. godine na žanrovskoj relaciji Lisabon – San Francisko – Sijetl – Beograd. Ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grandž i bluz zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju: Billy (vokal/slide gitara), Draža (gitara), Vox (bas gitara/prateći vokal) i Saša (bubanj).

"Pesmu sam u naletu inspiracije komponovao pre nekoliko godina, a snimljena je u studiju 'Supreme tracks' kod našeg prijatelja Joce. Ovo je jedina pesma na albumu koju je na bubnjevima odsvirao Raša, bubnjar Queen Real Tribute benda. Nije nam bilo lako da se odlučimo za koju ćemo pesmu prvo uraditi spot, ali izbor je pao na 'Waiting' i znam da nismo pogrešili", navodi Billy.

Spot je snimljen spontano u toku foto sešna koji je radio Nemanja Đorđević u klubu Berlin Monroe u Beogradu. Spot je snimao mladi i perspektivni Aleksandar Kasalica, dok se u spotu pojavljuje naša prijateljica Savina Stanojev. Muziku, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Billy.

Нема коментара:

Постави коментар