петак, 28. децембар 2018.

Novi član ansambla mjuzikla "Jadnici" - Slaven Došlo u ulozi Marijusa


Ponedeljak 14. januar 2019. u 19:30 časova
Velika scena MADLENIANUMA
Mjuzikl A. Bublil, K. Šenberg JADNICI
Viktor Igo: Gde nema više nade, tu pesma ostaje.

Svetski hit, mjuzikl preveden na preko 20 svetskih jezika, najigraniji mjuzikl na svetu Jadnici, od 2007. godine se uspešno izvodi i u Operi i teatru Madlenianum.

Mjuzikl koji se igra po striktnoj licenci, peva na engleskom, bez izgovorene reči, i dalje oduševljava publiku i puni Veliku salu Madlenianuma!

Od 2019. godine ansamblu ovog mjuzikla stiže pojačanje, Slaven Došlo će se pojaviti u ulozi Marijusa, u najromantičnijem liku u ovom verističkom romanu Viktora Igoa.

Slaven Došlo je rodjen u Somboru 1991. Završio je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Mirjane Karanović.  Ostvario zapažene uloge u filmovima Pored mene,  Biser Bojane i Panama za koji je nagradjen nagradom za izuzetnu mušku ulogu na filmskim susretima u Nišu, kao i u pozorištu gde bi se mogle izdvojiti predstave Carstvo nebesko Narodnog pozorišta u Beogradu i Bitef teatra, Fantom iz opere Pozorišta na Terazijama kao i Život stoji, život ide dalje Bitef teatra za koju je nagradjen specijalnom Sterijinom nagradom za najboljeg mladog glumca na Sterijinom pozorju. Igra i u televizijskim serijama od kojih je najaktuelnija Vojna akademija

U Madlenianumu veruju da će publika i u sledećoj godini hrliti da pogleda ovaj mjuzikl bez premca, jer su i kritike posle premijere 2007. godine i posle premijerne obnove 2014. godine najavile dug život ovog mjuzikla koji se igra već 11 godina.

Нема коментара:

Постави коментар