петак, 21. децембар 2018.

Finale BARF-a u nedelju u Domu omladine!


U nedelju, 23. decembra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održano finale osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF.  

Program počinje u 19:30h, a pored deset takmičarskih bendova, u revijalnom delu programa sviraće Crveni karton, ZZZZZ i Prljavi Romeo!

Za ovogodišnji festival prijavilo se preko 60 bendova, od kojih je 56 bilo u zvaničnoj konkurenciji. Stručni žiri je ovog puta odabrao čak deset bendova koji će se u finalu BARF-a boriti za nagrade:  

„Kvalitet prijavljenih bendova je takav da smo zaista imali veliki problem sa odabirom finalista“ kažu članovi žirija i pozivaju i one koji nisu prošli u finale da se prijave sledeće godine ali i da dođu i podrže druge bendove: „Važno je da bendovi ne gledaju jedni druge kao konkurenciju, već da se drže zajedno i podržavaju kvalitet. Samo tako možemo da ojačamo domaću scenu.“

U nedelju, 23.decembra, program u Domu omladine počinje u 19:30h nastupom benda ZZZZZ (Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova) koji su prošle godine dobili nagradu publike. Nakon njih kreće takmičarski program:

19:55 - CrossOver
20:15 - Sajki Vojs
20:35 - The Rock
20:55 - Sickter
21:15 - Kasirke
21:35 - Misha Mashina & Mashtrakala
21:55 - Majdan
22:15 - Maera
22:35 - Amnezija
22:55 - Mimo Protokola

Po završetku nastupa takmičarskih bendova, na binu će i prošlogodišnji pobednici  Crveni Karton a zatim i bend Prljavi romeo.  Oko ponoći se očekuje proglašenje pobednika.

Ulaz je i ovog puta besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova. 
 
Dođite 23. decembra u salu Amerikana Doma omladine Beograda podržite novi scenu – vidimo se na finalu osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF8!

Нема коментара:

Постави коментар