среда, 20. јун 2018.

Svetska muzička atrakcija POSTMODERN JUKEBOX u decembru u Štark Areni!


Viralna "vintidž" pop senzacija, Postmodern Jukebox, nastupiće u Štark areni 12. decembra 2018. kao uvod u prednovogodišnje raspoloženjeOvaj popularni bend je na turneji  sa svojim karnevalom i nosi naziv "Povratak u crno i belo".  





Postmodern Jukebox  šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima. Bilo koji fan benda  može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. Postmodern Jukebox  poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.




Multi-talentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli,  stvaraju "pop muziku u vremenskoj mašini". Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, Postmodern Jukebox  počeo je da zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube-u kanalu, dok na Facebooku broji više od 1,5 miliona fanova. 




Za one koji su čuli za Postmodern Jukebox  i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou. To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje - zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje. Postmodern Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim. 



Ulaznice u prodaji od četvrtka 21. juna na blagajnama Štark arene, Bilet centra, CS Eventim i online na www.starkarena.co.rs.
 

Нема коментара:

Постави коментар