четвртак, 17. мај 2018.

Podeli binu sa Dubiozom kolektiv na Tašmajdanu!

 

Balkan-ska-pank-dab atrakcija Dubioza kolektiv četiri godine nije održala samostalni koncert u Beogradu, pa su odlučili da se vrate u velikom stilu – 30. juna na stadion ,,Tašmajdan”. Tim povodom, Rock Radio organizuje potragu za bendom koji će zagrejati publiku na Tašu za Dubiozin koncert!
 


O tome koliko je interesovanje bendova koji žele da se sviraju kao predgrupa, svedoči preko pedeset prijava koje su stigle na adresu Rock Radija u protekla dva dana.
 
 
 
Zainteresovani bendovi mogu do 3. juna da šalju svoje snimke, fotografije i biografiju na konkurs@rockradio.rs. Ko će deliti binu 30. juna na stadionu Tašmajdan sa Dubizom kolektiv biće objavljeno 11. juna u 10h, u Jutarnjem programu Rock Radija.

Ekipa benda Dubioza kolektiv nedavno je pozvala beogradsku publiku na koncert uz prepev jednog od najlepših šlagera iz osamdesetih godina prošlog veka “Na morskome plavom žalu” iz  filma Emira Kusturice “Sećaš li se, Dolly Bell”. Video možete pogledati ovde.

Ulaznice za koncert Dubioze kolektiv se nalaze u prodaji preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1400 rsd za parter i 1600 rsd za tribine.

Нема коментара:

Постави коментар