петак, 25. мај 2018.

Otvaranje izložbe III KLASTER // Kult u Galeriji Pro3or

Treća Klaster grupna prodajna izložba okuplja devet umetnika mlađe generacije u oblastima slikarstva, grafike i sklupture koji će se predstaviti sa izborom aktuelnih radova. Izložba je otvorena do 31. maja 2018. godine od 12:00 do 19:00 časova.

Klaster izložba je deo šireg likovnog programa Kulturforuma sa fokusom na posebne tehnike, izraze ili grupe umetnika. U fokusu ove treće po redu grupne prodajne Klaster izložbe je savremeni koloristički izraz autora mlađe generacije. Odabrani autori predstavljaju heterogenu grupu savremenih likovnih umetnika čiji je rad, uprkos različitim pristupima i tehnikama, obeležen interesovanjem za kolorističku kompoziciju.

Kulturforum nastoji da razvija kulturne potrebe i tržište umetnosti te da publici pruži zadovoljstvo kupovine i posedovanja umetničkih dela po pristupačnim cenama. S toga je i ovaj put u ponudi poseban prateći program potpisanih reprodukcija radova u Fine Art Print - kvalitetnoj digitalnoj štampi u malom tiražu, po atraktivnoj ceni, u produkciji Kulturforuma u saradnji sa štamparijom DINA Dizajn.

Učesnici: Aleksandar Denić, Ana Vujović, Biskoteka, Jovana Čajović, Marija Radulović, Marko Vuleta Đukanov, Miodrag Ninić, Petar Sibinović, Tina Radulović

Muzička podrška na otvaranju: Sonja Lundin

Нема коментара:

Постави коментар