петак, 13. април 2018.

POZNAT KOMPLETAN LINE UP ARHANGEL FESTA!

Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj. Pored ranije najavljenih grupa Kerber i S.A.R.S., na festivalu će nastupiti još 17 sjajnih bendova!

Nakon što je 2017. godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili Ritam nereda, Orthodox Celts, Mortal Kombat i drugi, MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival. 

Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja  muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivokažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene, Kerber i S.A.R.S. ali još neke odlične bendove koji će svojim angažmanom doprineti dobrom raspoloženju.

U petak 25. maja na Dunavskom keju nastupiće legendarna grupa Kerber, a pored njih i bendovi Trigger, Void Inn, Unchained, Dusi, Posno prase, Contaminated Mind, Zla prilika, Kuga i Sanitarium.
 
Drugog dana festivala, u subotu  26.maja na binu će pored ranije najavljenog  S.A.R.S.-a i Bolesna Štenad, zatim i Kontras, Hunting Souls, San debelih žena, Doručak na travi, MokriAsfalt, Navy ne obecava i Fulsh ideals. 

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: 

Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.“ 


 „Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo
poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

U subotu, 26.maja prepodne bajkerima će na Dunavski kej doći i deca iz Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“. „Za njih će biti priređen i adekvatan muzički program“ kažu bajkeri i dodaju da im je posebno zadovoljstvo da tim klincima organizuju priliku da nešto više nauče o motorima i da im organizuju dan u kojem će uživati i koji će pamtiti. 


Pored toga, štandove na festivalu imaće i humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, kao i moto kuća KTM (ProMoto centar), BJBikers.com, Wurst Platz... Očekuje nas i izložba „friziranih“ automobila VW kluba a za ljubitelje tetovaža tu je i New View tatoo studio.  


Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!

Ulaz na festival je BESPLATAN!


SATNICA FESTIVALA: Petak, 25.maj:
15h – Pozitivna terapija
15.45h – Posno prase
16.30h – Zla prilika
17.15h – Contaminated Mind
18h – Dusi
18.45h – Unchained
19.30h – Far
20.15h – Kuga
21.05h – Trigger
22h – KERBER
23.15h – Void Inn
00.30h – Sanitarium

Subota, 26.maj
16h – Mokri asfalt  
17h – Doručak na travi
18h – Navy ne obećava
19h – Hunting Souls
20h – Kontras
21h – Bolesna štenad
22h – S.A.R.S.
23.30h – San debelih žena
00.25h – Fulsh Ideals

1 коментар: