недеља, 22. април 2018.

JOJO MAYER/NERVE premijerno u Domu omladine Beograda!Sreda, 25. april 2018. u 21:00
Dom omladine Beograda//Amerikana
Organizacija: UG "Terminal 3", Terminal Music & Arts Festival Sombor
Vanvremenski bitovi premijerno u Beogradu: JOJO MAYER/NERVE u Domu omladine Beograda!


"Čovek nije mašina i nije stvoren da svira kao mašina.  Ali mi imamo nešto sto nas može učiniti boljim od mašina, i ja postajem sve zainteresovaniji za kreativnu razliku između 1 i 0 binarnog sistema.  To je ono što želim da istražim. To je magija. Nije opipljivo, ali je ljudi osete.",  smatra Jojo Mayer
 Nakon što su prošlog juna oduševili publiku na Terminal Music & Arts Festivalu u Somboru, Jojo Mayer / NERVE premijerno će nastupiti u Beogradu! U sklopu promocije ovogodišnjeg izdanja festivala, Terminal Music & Arts Festival i Dom omladine Beograda imaju zadovoljstvo da beogradskoj publici predstave Jojo Mayer/NERVE - jedan od najinovativnijih bubnjara današnjice će, uz svoj live bend, Beogradu prirediti vanvremensko muzičko iskustvo.

 


NERVE je live bend iz Njujorka, osnovan 1997. godine, koji vešto izmiče žanrovskim odrednicama – iako njihovu muziku opisuju kao mešavinu old school-a, jungle-a, dubstep-a i glitch beat-ova, ali i minimal i tech house-a, sve ove reči nisu dovoljne da opišu kompleksnost njihovog muzičkog izraza. Balansirajući vešto između tehničke savršenosti i spontanosti, Jojo Mayer/NERVE kroz svoje nastupe, zasnovane na improvizaciji, stvaraju muziku jedinstvene forme i dinamike.

Osim Jojo Mayera na bubnjevima, NERVE čine John Davis na bas gitari, Jacob Bergson na klavijaturama, dok je za zvuk i audio efekte zadužen Aaron Nevezie. Pored dugogodišnje saradnje sa Roli Mosimann-om, Jason Lindner-om i Takuya Nakamura-om, na spisku umetnika sa kojima su NERVE sarađivali nalaze se i Bugge Wesseltoft, DJ Shadow, Shawn Pelton, Tim Lefebvre, Karsh Kale, MC Malik Work, Salt Cathedral, Vernon Reid, Moshen Namjoo, i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a i Eventima. Cena ulaznice: 1.800 RSD.

Нема коментара:

Постави коментар