четвртак, 29. март 2018.

ŠTARK ARENA: SCORPIONS CRAZY WORLD TOUR


Po prvi put u Srbiji legendarni bend hard rock scene SCORPIONS, u okviru svoje svetske turneje Crazy World Tour održaće koncert u Štark Areni 10. juna!


Proglašeni za “heroje hevi metala” i “ambasadore roka”, osvajali su brojne nagrade, uključujući dve “World Music Awards” i više “Echo” nagrada. Njihove pesme “Still loving you” , “Wind of Change” i “Send me and Angel” postali su vanvremenski hitovi koji se i dan danas vrte na brojnim radio stanicama ali i pored neverovatnog uspeha ovih balada, Scorpions su prvenstveno hard rok bend koji donosi žestoku energiju na sceni pesmama kao što su “Rock You Like An Hurricane”, “Blackout” , “Dynamite”...



Sama bina je dimenzija 18 puta 12 metara, sa takozvanom "catwalk" stazom od čak 9 metara! Iznad iste postavlja se ogromna disko kugla, teška čak 100 kilograma. Bivši Motorhead bubnjar, Mikkey Dee, imaće posebnu konstrukciju za bubnjeve koja će biti zakačena za krov hale.
 

Da bi svi posetioci koncerta mogli dobro da vide sve što se događa na sceni, montiraju se "zidovi" od spoljnih/outdoor LED ekrana visoke rezolucije, kvadrature 18X6.5X4X6 metara.
 
Da su poznati po tome da su njihovi koncerti među najboljima na svetskoj sceni, potvrđuje i pozicija među 10 najprodavanijih svetskih turneja, našavši se u društvu sa Brunom Marsom, Džejom Zijem, Guns N’Roses, Lady Gagom i Queenom.
 

Tokom više od 50 godina duge karijere bilo je dosta magičnih momenata. Neki su zauvek zabeleženi na uživo albumima, neki na filmovima i video spotovima. Ovi momenti su zacementirali reputaciju Scorpionsa kao jednog od retkih bendova koji se uzdigao iznad gomile.


Pozivamo sve fanove da ne propuste jedan od najvećih rock koncerata ove godine u Srbiji i nabave ulaznice na vreme!


Ulaznice koje su kupljene za decembarski termin važe za novi datum.


Scorpionsi se još jednom izvinjavaju zbog odlaganja prvobitno zakazanog koncerta usled bolesti pevača i veoma se raduju susretu sa publikom iz Srbije i regiona 10. juna 2018. u Štark Areni!


Ulaznice po cenama od 2.990 do 10.000 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Štark Arene i sajtovima www.starkarena.co.rs i www.eventim.rs

Нема коментара:

Постави коментар