субота, 3. фебруар 2018.

Balet „Dama s kamelijama“ u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center


Jedna od najlepših i najdirljivijih ljubavnih priča svih vremena, biće prikazana u nedelju 4. februara u 15:45 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Boljšoj je udahnuo novi život ovom tragičnom remek-delu i Šopenovoj izvanrednoj muzici.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

 DAMA S KAMELIJAMA, BOLJŠOJ, 2018

Nedelja, 4. februar od 15:45 h

“Kakve sve puteve nalazi srce i kakve razloge daje sebi da bi postiglo ono što želi” jeste rečenica iz romana Aleksandra Dime koja može da opiše ovo delo na odličan način.

Čuveni balet „Dama s kamelijama“ je kombinacija emotivnih i dramatičnih momenata koje na scenu može izneti samo baletska trupa Boljšoj teatra.

Ovaj vizuelni spektakl nam donosi priču o ljubavi dvoje mladih ljudi, Margarete i Armanda. Margareta Gotje je mlada pariska kurtizana, visokog stasa, tamnih očiju i obrva kao naslikanih, a Armando Duval advokat i mladić iz ugledne porodice. Mladi Duval se fatalno zaljubljuje u prelepu devojku, i uprkos njenoj neveri, odlučuje da učini sve u cilju da osvoji njeno srce i ubedi je da napusti svoj slobodan način života.

Na sceni Boljšoj baleta će se naći Svetlana Zaharova, Edvin Revazov, Ana Tihomirova, Semjon Čudin, Kristina Kretova, Mikhail Lobukhin, Ana Antropova, Andrei Merkuriev i Daria Khokhlova.

Prema Financial Times-u, „Ovaj karakteristični balet je konačno pronašao trupu ravnopravnu izazovima koje postavlja igračima“.

Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Pojedinačne karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi.

Нема коментара:

Постави коментар