четвртак, 21. септембар 2017.

Telo kao instrument u Zadužbini Ilije M. Kolarca

 
U subotu, 23. septembra će se od 14 do 19 h održati radionica "Telo kao instrument". Ovo je prva u nizu od četiri jednodnevne radionice koje će biti realizovane jednom mesečno u Beogradu do kraja 2017. godine.

"Telo kao instrument" je kombinacija body percussion tehnike s pevanjem i tehnikama savremenog pozorišta. Sinhronizacija i koordinacija različitih mentalnih i fizičkih kapaciteta, disanje, koncentracija i muzičke veštine se razvijaju kroz različite vežbe i igre. Kroz rešavanje zanimljivih zadataka, gradeći vežbu od jednostavnosti ka složenosti, učesnici zaboravljaju prošlost i budućnost i fokusiraju se na sadašnji trenutak, uživajući u radu na sebi u kreativnom i sigurnom okruženju.

Instruktori su Ana Vrbaški (pevačica, pozorišni izvođač, kompozitor) i Marko Dinjaški (bubnjar, perkusionista, pozorišni izvođač), članovi udruženja građana "Otvoreni krug Novi Sad", poznatiji kao "Alice in WonderBand", bračni par koji ste imali prilike da pratite u ovogodišnjem takmičenju "Ja imam talenat".

Radionica je otvorena za sve željne da se kreću i pevaju, a predznanje nije potrebno. Za učešće na jednoj nije potrebno da učestvujete u ostalima.

Radionice će biti realizovane u sledećim terminima
u Kolarčevoj zadužbini.:
 
23. septembar od 14 do 19 h
21. oktobar od 14 do 19 h
18. novembar od 14 do 19 h
23. decembar od 14 do 19 h

www.aliceinwonderband.com

Нема коментара:

Постави коментар