среда, 20. септембар 2017.

KONCERT BETH HART U HALI SPORTOVA OTVARA TEXAS FLOOD!



Jednoj od najboljih pevačica današnjice, Beth Hart, na koncertu u Beogradu pridružiće se i jedan od najboljih blues/rock bendova u Srbiji! Texas Flood će izaći na binu pre nje u Hali sportova 11.novembra!

Texas Flood je beogradski power blues-rock trio čija je muzika muzika je pod jakim uticajem muzičara kao što su Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, ZZ Top, Gov't Mule, Led Zeppelin... Bend predvodi Nenad Zlatanović (Mr Swagger), gitarista i pevač  kojeg zbog energično stila sviranja gitare često nazivaju „balkanskim Stivi Rej Vonom“. Bend je 2006.godine Nenad osnovao sa Vladom Glubovićem, jednim od najboljih srpskih bubnjara koji je pre Texas Flood svirao u nekim od najvećih Ex-Yu bendova. Prvi CD „Grinnin' In Your Face“ objavili su početkom 2009. godine za „Blues Time“ etiketu i za njega dobili odlične kritike. Od tada su imali veliki broj klupskih koncerata širom Srbije i nekoliko veoma značajnih nastupa na velikim scenama u zemlji i inostranstvu. Delili su binu sa izvođačima kao što su ZZ Top, Poppa Chubby, Billy Gibson, Ana Popovic, Ian Segal, Matt Schofield, Lance Lopez, Little G... a Nenad je imao priliku da džemuje sa mnogo sjajnih muzičara na blues/rock festivalima širom Evrope.


Texas Flood trenutno  priprema drugi album sa obradama starih, velikih  pesama ex-Yu classic rocka sa početka 70-ih godina prošlog veka koji bi trebalo da njegove izuzetne gitarske i vokalne  mogućnosti predstavi širem auditorijumu u Srbiji i ostalim državama bivše Jugoslavije.

Za Beth, Nenad kaže da je „sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog rock-a“ i sa velikim zadovoljstvom će sa njom deliti binu Hale sportova. „Naša muzička opredeljenja su veoma bliska... nju je proslavila saradnja sa Džoom Bonamasom, mojim velikim uzorom, a vezuje nas i pesma Soulshine koju smo, svako na svoj način, obradili. Očekujem jedan nezaboravan koncert!





Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata. U isto vreme emotivna i jaka, nežna i „surova“, ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju celog benda „prži“ ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno!

Očekuje nas veče vrhunskog blues/rock-a 11.novembra u Hali sportova! Uz jedinstvenu i zaista izuzetnu Beth Hart i sjajan bend kakav je Texas Flood, ovaj koncert bez sumnje ulazi u kategoriju onih koji se ne propuštaju i koji se ne zaboravljaju...

Ulaznice za koncert po ceni od 2900 RSD i 3900 (VIP) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

Organizatori koncerta: Hala sportova i HH Artists

Нема коментара:

Постави коментар