петак, 1. септембар 2017.

Izložba industrijskog dizajna otvara sezonu izložbi u KomBank Art holu


Novu sezonu u galerijskom prostoru KomBank Art holu, otvorila je izložba "Misliti dizajn" koja predstavlja najuspešnije i nagrađivane radove studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, sa odseka Industrijski dizajn.

Na ovoj izložbi učestvuju radovi studenata svih godina studija. Radovi prikazuju dizajnerska rešenja, za  širok dijapazon proizvoda i predmeta, kao što su auomobili, vozovi, kućni aparati, medicinska oprema, ortopedska pomagala i mnogi drugi.

Projekti koje prikazuje ova izložba, obuhvataju različite tematske oblasti dizajna proizvoda, počevši od analize forme, ergonomije, strukture i funkionalnosti upotrebnih predmeta. Posetioci izložbe moći će da prate dizajnersku misao, kako se kroz crteže i modele razvija u inovativnim konceptima zasnovanim na realnim potrebama. Kompleksna tematika industrijskog dizajna se na posletku usavršava i elaborira, gde završni zadaci daju studentima slobodu da svoj kreativni potencijal dublje istraže i potvrde.

Izloženi radovi prikazuju kreativna razmišljanja mladih dizajnera, koji kroz analitičko i estetsko izražavanje svakodnevnim predmetima nastoje da udahnu život.

Izložba „Misliti dizajn“ će biti otvorena do 2. oktobra, svakog dana od 8 do 20 časova. 

Ulaz u KomBank Art hol je besplatan.

Нема коментара:

Постави коментар