недеља, 20. август 2017.

Predstava Savršen kroj Zvedara teatra na festivalu u Hrvatskoj



20.8.2017. festival Kastafsko kulturno leto

Predstava Zvezdara teatra Savršen kroj, prema tekstu Vladimira Đurđevića u kojoj igraju Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković 20.avgusta 2017. u 21h gostuje na jednom od najstarijih festivala na Kvarneru u Hrvatskoj. Kastafsko kulturno leto je kulturna manifestacija koja se održava u gradu Kastvu u Hrvatskoj. Festival obuhvata muzičke, dramske, izložbene, filmske, književne, obrazovne i druge sadržaje. 


Komad Savršeni kroj  je „dvolična“ i pomalo komična farsa koja u jednom činu, furiozno i neštedimice razotkriva sve muške slabosti. Reč je o dvojici sredovečnih i dobrano ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca. 

Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav ( Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona...

Najavu predstave možete pogledati OVDE

Нема коментара:

Постави коментар