уторак, 1. август 2017.

CINESTAR DAN ZA 160 – POGLEDAJTE FILMSKE HITOVE U BIOSKOPIMA ZA 160 DINARA


Najbolji bioskopski dan u godini - ponedeljak 7. avgust, u svim CineStar bioskopima u Srbiji ulaznice samo 160 dinara

Ljubitelji filma će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji bioskopski dan – dan za 160!  U ponedeljak, 7. avgusta u svim CineStar bioskopima u Srbiji ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već drugo leto za redom,  a nastao je kao CineStarova nagrada svim ljubiteljima filma i vernim posetiocima. Svake godine odziv je sve veći pa  je prošlog leta u filmovima na „Danu za 160“ uživalo preko 10 000 posetilaca!

„Dan za 160“ znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 dinara, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su SF spektakl Luka Besona - Valerijan i carstvo hiljadu planeta, gde jednu od glavnih uloga igra Kara Delevenj, jedan od najpopularnijih svetskih top modela, ali i Rijana, pevačica koja već dugi niz godina oduševljava milione obožavatelja. Takođe se izdvaja istorijski spektakl Dunkirk reditelja Kristofera Nolana, u kome glavnu ulogu igra Tom Hardi i treći nastavak filma naučnofantastične franšize Planeta majmuna: Rat. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je Grozan ja 3. Cena takođe uključuje i dodatke za 3D, love box, VIP sedišta, dužinu filma i extreme.  Kao savršen dodatak ovom bioskopskom iskustvu s pet zvezdica, CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.

Ovo je takođe prilika da doživite posebno filmsko iskustvo i u jednom od najmodernijih i najlepših bioskopa u zemlji – Cinestar Novi Sad 4DX –  a iznad svega da već od 475 dinara uživate u jedinstvenim 4DX projekcijama, koje svojim pokretnim sedištima i specijalnim efektima dovode gledaoce u samo središte događanja na filmskom platnu.
  
Savetujemo da zbog sve većeg odziva posetilaca, što pre kupite ulaznicu za „Dan za 160" tj. za projekcije 7. avgusta  i priuštite sebi nezaboravno letnje, filmsko veče uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća on line i na blagajnama CineStar bioskopa.

Više informacija, kao i kupovina ulaznica moguća je online na: http://www.cinestarcinemas.rs/

Нема коментара:

Постави коментар