недеља, 30. јул 2017.

Disney On Ice predstavlja Čarobna kraljevstva od 13. do 15. oktobra

Nova predstava nam dovodi energične sestre Anu i Elzu iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena, 
 
“Zaleđeno kraljevstvo”

Disney On Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu Čarobna kraljevstva,

četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment,
a koje stižu u Beograd, 13. 14. i 15. oktobra u Kombank Arenu!


Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su po prvi put, omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, "Zaleđeno kraljevstvo" ("Frozen"), kao i likovi iz "Automobila" ("Cars"), "Priče o Igračkama" ("Toy Story") i "Male sirene" ("The Little Mermaid").


Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz filma “Zaleđeno kraljevstvo”, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostali drugari iz filma "Automobili", ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.


Publika će uz "Čarobna kraljevstva" zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom iz filma "Zaleđeno kraljevstvo" i gledati kako se njihovi omiljeni junaci filma "Automobili" sele na led Kombank Arene.


Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova "Priče o igračkama", "Mala sirena" i drugih klasika, "Čarobna kraljevstva" povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.


Ulaznice PO SPECIJALNIM CENAMA nalaze se u prodaji!
Do 31. jula imaćete jedinstvenu priliku da kupite ulaznice
sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije,
tako da ćete ulaznice moći da nabavite već od 850 dinara!


Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, Ušće Shopping Center kao i elektronskim putem,
preko sajtova www.ko mbankarena i www.eventim.rs.
Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na info@taramountfilm.com.


Važno obaveštenje: Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

Нема коментара:

Постави коментар